DANSLESSEN VOOR VOLWASSENEN

Dansstudio Berry & Alexia

In 2010 opende Berry en Alexia Dans- en Partycentrum Ome Neeff in Goirle. Naast de mogelijkheid tot het vieren van feesten en partijen is deze locatie ook het onderkomen voor danslessen. Waar zoon Brian bij Ome Neeff wekelijk danslessen voor kids verzorgd kunnen volwassenen met Berry en Alexia de dansvloer op. Bij Dansstudio Berry en Alexia kunt u terecht voor een groot repertoire aan dansstijlen. Van kroegswing tot foxtrot en van Swingfox tot en met Salsa, Bachata, Merengue en Hustle. Zo kunt u op elke feestje lekker dansen op top disco nummers, klassiekers en licht zwoel dansen op tropische hits.

De passie voor dans gaat bij zowel Berry als Alexia al vele tientallen jaren terug. Aangezien dansles vroeger nog een begrip was in de opvoeding gingen Berry en Alexia dansles volgen om de basis beginselen aan te leren. Het sociale contact met elkaar en de rest van de groep, gecombineerd met een hoop lol en een gezellig drankje achteraf maakte deze wekelijkse activiteit een waar feestje.

Berry en Alexia zijn na dit eerste contact altijd blijven dansen. Vooral dansstijlen als “Ballroom” en “Latin” hebben zij geheel eigen gemaakt en zij hebben dan ook diverse nationale en internationale titels en prijzen bemachtigd. Daarnaast hebben ze ruim 2 jaar professioneel gedanst waarna ze de keuze hebben gemaakt om een eigen dansschool te starten.

ONLINE AANMELDEN